Show

2024.01.03. 10:09

Vastag Csaba pocsolyába lépett

Csináljuk a fesztivált!: egy Hungária-dal aratta a legnagyobb sikert.

L. Tóth Lajos

Vastag Csaba

Forrás: Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A Duna showműsorának szilveszteri adásában a Csókkirály című slágert értékelte a legjobbnak a zsűri és a stúdió közönsége. A Hungária örökzöldjével Szabó Máté állt színpadra, rajta kívül a Pocsolyába léptem című slágerrel Vastag Csaba, valamint a Száguldás, Porsche, szerelemmel Szulák Andrea és Kamarás Iván versenyezhet tovább.

A Csináljuk a fesztivált! óévet búcsúztató fordulójában a legvidámabb magyar buli- és mulatós slágereket gyűjtötték csokorba. A 70-es évektől napjainkig tartó zenés időutazásban ismét 10 produkciót ismerhetett meg új köntösben a közönség hazánk közkedvelt előadói által.

Ezúttal is csak három slágert jutalmazhatott továbbjutással a zsűri és a stúdió közönsége. A dobogó második fokán holtverseny alakult ki: a Pocsolyába léptem című Takáts Tamás-dallal Vastag Csaba, a Száguldás, Porsche, szerelem című duettel Szulák Andrea és Kamarás Iván versenyezhet tovább. A legjobbnak a Csókkirály című Hungária-szerzeményt szavazták meg, így Szabó Máté is folytathatja a versenyt az évszázad slágere címért.

A szilveszteri adás, valamint a Csináljuk a fesztivált! korábbi fordulói újranézhetők a Médiaklikken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában