Bulvár-celeb

2024.03.20. 10:49

Sportos életre neveli kisfiát Szabó Zsófi

A műsorvezető négy évvel ezelőtt szeretett bele a futásba, ami nemcsak fizikai, de lelki egészségének is nagyon jót tett. Nem kérdés, hogy a gyermekének is egészséges életmódot tanít.

Szon.hu

Forrás: Fotó: Szabó Zsófi Instagram oldala

Szabó Zsófi pontosan emlékszik a dátumra, 2020. május 10-én kezdett el futni. A dátum azért ennyire fontos, mert aznap volt a színésznő édesanyjának a névnapja. Zsófi azt nyilatkozta korábban, hogy nehezen fogadta be őt a futótársadalom, először csak egy „futkosó celebnek” tartották. Az évek alatt azonban sikerült kivívnia az elismerést, ma már ő is egyenrangú tagja a sportos közösségnek.

Követendő példa

A műsorvezető 2017-ben adott életet a kisfiának, Mendelnek, aki már a babakocsiban belekóstolhatott a sportos életbe, hiszen az édesanyja már egészen pici korától kezdve magával vitte az edzéseire. Az édesanya és a kisfia kapcsolatát, ha lehet, ez a közös program még szorosabbá tette, ma már a kisfiú számára teljesen természetes, hogy sok időt töltenek a szabadban, illetve olyan szabadidős tevékenységeket folytatnak, melynek nagy hányada aktivitásról szól.

Szabó Zsófi kirobbanó egészségnek örvend
Forrás: Fotó: Szabó Zsófi Instagram oldala

Ninja lesz belőle?

Szabó Zsófi a minap egy friss Instagram-posztban mutatta meg, hogy Mendellel játszóházban voltak, ahol természetesen azokra a játékokra másztak fel, melyek nehezített pályának bizonyulnak. A kis Mendel az édesanyja által közzétett videó tanúsága szerint olyan ügyesen mászik át az akadályokon, hogy nemsokára ő lehet az egyik új Ninja Warrior, már, ha a TV2 gyerekeknek is szervezne egy ilyen nagyszabású ügyességi játékot.

Hogy a kisfiú a jövőben komolyabban foglalkozik a sporttal, az egyelőre a jövő zenéje, de ilyen háttérrel, mint amilyenbe ő született, nem lehet kizárni semmit.

-írta a borsonline.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában