Ejha

2024.04.06. 13:53

Gáspár Evelin szexbotránya mindenkit megdöbbentett

Nemcsak külföldön, de hazánkban is egyre több sztárról kerülnek fel az internetre intim fotók vagy videók. Gáspár Evelin pár évvel ezelőtt sírva mesélte el, hogy barátja meztelen fotókkal zsarolta őt - a felvétel pedig körbejárta az országot. A szexbotrányok még a hazai sztárokat is utolérik.

Szon.hu

Forrás: ripost.hu

Gáspár Evelin

Még 2021-ben tört ki a botrány Gáspár Evelin és exe, Boldizsár között. A férfi nehezen tudta feldolgozni, hogy Evelin elhagyta őt, ezért zsarolással akarta őt visszaszerezni. Titokban készített intim fotókat róla, melyeket a közösségi oldalán is megosztott a magánbeszélgetésekről készült képernyőfotókkal együtt. Boldizsár azt állította, hogy Gáspár Győzőék halálosan megfenyegették, míg Evelinnek egy állítólagos hangfelvétel bizonyította, hogy egykori szerelme hogyan próbálta meg őt zsarolni. - olvasható a ripost.hu oldalon.

"Úgy megbántott, hogy kiadtam az útját, de ő ezt nem fogadta el. Gáspár Evelin.

Idejött a házunkhoz, megvárt, de nem egy csokor virággal, hanem durva szavakkal próbált rávenni, kezdjük újra.

Sőt, egyszer még a szélvédőmet is betörte" - mesélte korábban Evelin, aki rendőrségi feljelentést is tett az ügyben.

Opitz Barbi

Az énekesnőről 2022 nyarán szivárgott ki olyan videó, ahol teljesen meztelenül látható. Kiderült, hogy a felvételeket Opitz Barbi volt barátja hozta nyilvánosságra, amit még korábban az énekesnő saját maga készített magáról, és bizalmi alapon küldte el az exének. Azonban nem ez volt az első eset, hogy intim képek kerültek ki róla, ám utólag kiderült, hogy a felvétel hamisítvány volt, és egy fiatal fiú manipulálta a képeket. 

"Nemrégiben közzétettek egy olyan privát videót rólam, amit bizalmi alapon küldtem el még régebben az akkori barátomnak.„

Sem a kapcsolatunk alatt, illetve utána sem gondoltam volna, hogy miután különváltak az útjaink, visszaél azzal a felvétellel, ami csak kettőnkre tartozott. Ezt kizárólag vele osztottam meg, mert szerettem. Értetetlenül állok azelőtt, hogy bele sem gondolt, mennyi fájdalmat okozott ezzel nekem. Borzasztóan megviselnek lelkileg a történtek, megrendült a hitem az emberekben" - szólalt meg a sztár a botrány után. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában