Celeb

2024.04.15. 07:53

Micsoda hurkák! - Ritkán látható fotót osztott meg Vasvári Vivien

Ennél aranyosabbat már nem fogsz látni.

Szon.hu

Vasvári Vivien a három gyermeke, Ariana, Edward és Colin mellé szeretne még egy kislányt is! Az 1,1 milliós követőtáborral rendelkező influenszer élvezi az anyaság minden pillanatát, a jelenlegi párjával, Bodnár Zsigmonddal összesen öt lurkót nevelgetnek mozaikcsaládjukban - írta a Bors.

A nyíregyházi sztármami számára ez sem elég, ugyanis nemrég árulta el, hogy jöhetne még egy kislány az életükbe. Az influenszer szerint ugyanis úgy lehetne teljes az életük, ha a férjével megérkezne a második közös gyermekük.

Gyerekek nélkül a család egy meséhez hasonlít, de a gyerekekkel válik igazi tündérmesévé. Ők az életünk legédesebb gyümölcsei, amelyek a családfánk legszebb ágait alkotják. Velük a családunk története mindig folytatódik, új fejezetekkel, amiket együtt írunk meg napról napra

- írta az influenszer az egyik közös családi fotójuk mellé. 

Vivien egyébként féltve óvja a gyermekeit és csak ritkán mutat róluk fotót. Ezúttal azonban rajongói legnagyobb örömére kivételt tett és egy cuki fotót tett közzé a legkisebbről, Colinról:

Forrás: instagram/Vasvári Vivien

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában