Nyíregyháza

2019.08.08. 16:24

Jótékonysági futás lesz az erdőben

A bevétel az endometriózissal küzdő nőket és családjaikat segíti.

Az erdei tornapályán gyakran rendeznek jótékonysági futóprogramokat | Illusztráció: Ladányi Tóth Lajos

„Gyere el, és nemcsak a magad egészségéért teszel, hanem másokért is! Hozd el a családot vagy a barátaidat, és töltsünk el együtt egy sportos napot!” – ekképpen csalogatja az „Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány az augusztus 11-én, vasárnap reggeli programjára az érdeklődőket, a résztvevőket.

A rendezvény védnöke dr. Adorján Gusztáv, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház főigazgatója, fővédnöke dr. Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár és Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár.

Támogatják a munkájukat

– Aki részt vesz a futáson, azzal az „Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány munkáját támogatja, amely az endometriózissal küzdő nőket és családjaikat segíti. A befolyt összeg egy részét nyíregyházi edukációra és a hozzá kötődő rendezvények szervezésére fordítjuk – közölte Porkoláb Lászlóné Barbara önkéntes, szervező.

Az erdei tornapályán gyakran rendeznek jótékonysági futóprogramokat | Illusztráció: Ladányi Tóth Lajos

Nevezni csak a helyszínen lehet, a nevezési díj (melynek minimális összege 500 forint) adománynak minősül, amely ételjeggyé válhat és a tombolán is lehet vele nyerni.

A program

8.00: regisztráció

9.20: bemelegítés

9.45: rajt, 800 m gyerekfutam (13 éves korig)

10.00: rajt, 7,5 km (14–99 éves korig)

11.00: rajt, 800 m gyerekfutam (13 éves korig)

11.15: rajt, 3,5 km (14–99 éves korig)

11.30: habparti

12.30: tombola

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában