Álompár

2020.01.27. 14:50

Hétvégén kiderül, kik nyerik az Álompár viadalt

Lapunk az előttünk álló hétvégén rendezi meg az Álompár esküvői kiállítást és vásárt a Continental Arénában, ahol a házasulandók mindent megtalálhatnak egy helyen: szombaton és vasárnap számos esküvői szolgáltatás várja a házasodni készülő fiatalokat.

Forrás: Illusztráció / KM-archív

Fotó: DODO FERENC

A rendezvény keretében ezúttal is megrendezzük az Álompár vetélkedőt, amelyen az az öt pár vehet részt, akik a Szabolcs Online-on a legtöbb voksot kapták – e szerint vasárnap 14 órától Bálint Nikoletta és Papp Dávid, Csordás Anikó és Orliczki Tamás, Gulyás Renáta és Szilágyi Sándor, Tudja Réka és Kiss Richárd, valamint Kondor Nikolett és Széles Marcell Ernő versengenek az értékes nyereményekért. Az idén Életem párja elnevezéssel azon párok jelentkezését is vártuk, akik legalább 20 éve házasok – a jelentkezőkre ugyancsak internetes portálunkon lehetett szavazni. A legtöbb voksot Federics János és felesége, Juhász Zoltán Róbert és felesége, Kanyó Imre és Kanyóné Móré Abigél, Bodnár József és felesége, illetve Fedorné Moga Anikó és Fedor Miklós kapták, így szombaton ők vehetnek részt a játékos vetélkedőn. A szavazók között is sorsoltunk, a szerencse pedig Szabó Eszternek és Koi Gábornénak kedvezett, ők ajándékcsomaggal gazdagodnak.

Az Álompár Esküvői Kiállítás tehát február 1-2-án a Continental Arénában várja a házasulandókat, és természetesen a szurkolókat, hogy buzdítsák a döntőben szereplő párokat.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában