Nyírtelek

2020.02.20. 13:01

Átadják az Év Horgásza kupát is a közgyűlésen

A horgászszezon nyitányaként megtartja közgyűlését még februárban a Nyírteleki Sporthorgász és Természetvédő Egyesület is. Február 28-án, a jövő héten pénteken 17 órakor a közösségi házban kezdődik a tanácskozás, amelyen értékelik az elmúlt évet, és megvitatják az idei esztendő céljait és feladatait.

A 2019-es esztendőben végzett munkáról beszámol a vezetőség, valamint a felügyelő- és fegyelmi bizottság, majd a résztvevők döntenek az idei munkatervről és a költségvetésről. Hagyomány már a közgyűlésen, hogy a résztvevők között ajándékutalványokat sorsolnak ki, valamint átadják az Év Horgásza kupát. Ezek az események most sem maradnak el.

A közgyűlést követő vendéglátáson az egyesület tagjai felidézhetik az elmúlt esztendő érdekes és immár legendás horgászatait. Amennyiben 17 órakor nem lesz határozatképes a közgyűlés, akkor 17.30-tól újra megrendezik, s akkor a megjelentek számától függetlenül már határozatképes lesz.

MML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában