FeHoVa

2020.02.09. 11:00

Az idén is lesz FeHoVa a horgász és vadász örömére

Igazi Kánaánt jelent a természetet szeretők számára a kiállítás.

Fotó: M. Magyar László

A horgászok és vadászok fülének immár évek óta varázsszóként cseng a FeHoVa, vagyis a Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás mozaikszava.

Mindig sok az érdeklődő
Fotó: M. Magyar László

A Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek nagyszabású találkozóját az idén február 13. és 16. között rendezik meg Budapesten a huszonhetedik alkalommal a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Gazdag kínálat
Fotó: M. Magyar László

A tavalyi kiállítás felülmúlta a korábbi évek alapján felállított elvárásokat, és nagy sikerrel zárta kapuit: 17 ország 300 kiállítója kínálta termékeit és szolgáltatásait, a 4 nap alatt összesen 55 ezer látogató kereste fel a rendezvényt. Az idén is 300 kiállító és gyártó mutatja be termékeit, legújabb fejlesztéseit.

Finomság is várta az érdeklődőket 2019-ben
Fotó: M. Magyar László

Szinte felsorolni is lehetetlen, mi minden várja majd a látogatókat: többek között fegyverek, távcsövek, csalisípok, horgászbotok, horgok, damilok, villantók, autók, motorcsónakok, az óriási akváriumban élő halak, vadhúsból készült finomságok, kiállításra és szépségversenyre érkezett ebek.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában