Nyíregyháza

2020.03.11. 16:07

A közönség kedvence lett a Nyíregyházi Állatpark asszisztense

Hónapokig szurkolhattunk a Nyíregyházi Állatpark dolgozójának.

Renáta előkészíti a vakcinát a jegesmedve oltásához

Fotó: Dodó Ferenc

– Nagy meglepetés volt a végeredmény, hiszen csupán február 9-éig láthattuk, hogyan áll a szavazás, így csak reménykedni tudtunk – mondta el lapunknak Kiss Renáta, akit a Nyíregyházi Állatpark állatgyógyászati asszisztenseként jelöltek a Murmuczok Oktatási Centrum elismerésére.

– Egy 12 tagú bizottság nyolc szakmai pont alapján döntötte el, ki legyen az év állatgyógyászati asszisztense, de a közönség is szavazhatott – ez utóbbi díjat nyertem meg.

Itt van a jövője

– Nagyon jólesett, hogy több száz ember úgy gondolta, megérdemlem az elismerést, annak ellenére, hogy nincs olyan személyes kapcsolatom velük, mint egy állatorvosi rendelőben dolgozó kollégának a gazdikkal és a vendégekkel.

Kiss Renáta szeret a Nyíregyházi Állatparkban dolgozni, a jövőjét is itt képzeli el. Elárulta: szeretné továbbképzésekkel fejleszteni szakmai tudását, hogy minél jobban helytállhasson ebben a nem mindennapi hivatásban.

NA

Borítókép: Renáta előkészíti a vakcinát a jegesmedve oltásához | Fotó: Dodó Ferenc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában