Zene Sóstón

2020.07.02. 16:05

Videó: Így zenélt az Ukulele Trió a sóstói fák alatt

Újra elindult szerdán a Zene Sóstón koncertsorozata, a hagyományokhoz híven az Ukulele Trió nyitotta a rendezvényt.

Fotó: Pusztai Sándor

– Az elmúlt egy évben elég sokat játszottunk, amíg ki nem tört a koronavírus-járvány – mondta el lapunknak a koncert előtt Füzesséry Tibor, az együttes ukulelén játszó tagja.

– Tavaly számos rendezvényen megfordultuk különböző településeken, nagyobb és kisebb színpadokon egyaránt, és arra is volt időnk, hogy néhány új számot is begyakoroljunk.

Egyedül is próbáltak

Az Ukulele Trió repertoárja többek között a The Beatles, a Boney M. és az Opus dalaival, valamint a hetvenes és a nyolcvanas évek legnagyobb retró slágereivel bővült.

– A zenekar tagjai más formációkban is játszanak, így nem unatkozunk: mindig van tennivalónk – tette hozzá Füzesséry Tibor.

– A karantén ideje alatt nem tudtunk közösen játszani, így mindenki otthon tanulta a számokat, majd telefonon egyeztettünk. Az utóbbi egy hónapban próbáltuk el együtt azokat a dalokat, amiket az elmúlt időszakban csak egyedül gyakoroltak a tagok.

NA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában