Nyíregyháza

2020.09.01. 07:00

Család és karrier egyensúlya

Négy sikeres nő és családanya osztja meg történetét a nagyközönséggel.

Fotó: illusztráció: shutterstock

Karrier vagy anyaság? – teszi fel a kérdést magának a nők többsége családalapítás előtt. Miért kellene választani? – ötlik fel mindazokban, akik már túl vannak a gyermekvállaláson, hiszen tudják, hogy nem zárja ki egyik a másikat. Közülük négyen megosztják a nagyközönséggel is saját történetüket a nyíregyházi Család- és KarrierPont szervezésében induló Anyu, a kötéltáncos – avagy család és karrier egyensúlya című előadásokon, melyeknek a Technológiai Transzfer Központ ad otthont.

Őszinte beszélgetések

A sorozatot Magyar Nóra nyitja szeptember 8-án, kedden 17 órakor, a Lóg­junk Anyuval Kulturális és Szabadidő Egyesület elnökével Radvánszki Gábor moderátor beszélget.

Ágoston Ildikó amellett, hogy a Szabolcs Néptánc Egyesület elnöke és önkormányzati képviselő, igazi közösségépítő. Táncol, sportol, az élethosszig tartó tanulás híve, és egyfolytában azon dolgozik, hogy hidat építsen az emberek között. S hogy mindezt hogy egyezteti össze a gyermekneveléssel, arról szeptember 15-én délután öt órától mesél.

Olvasóinknak nem kell bemutatni a Labor Cafét, gyakran adunk hírt az ország első adománykávézójának mindennapjairól, programjairól. A nyitott közösségi tér vezetője, Fekete Éva és csapata 2015 óta az önkéntesség népszerűsítésén fáradozik. A mottójuk: „Vedd ki belőle a részed, tedd hozzá a magadét!” S hogy mit szól mindehhez a család, kiderül szeptember 22-én 17 órától.

Rabócsi Renáta divattervező készített már ruhát többek között Radics Giginek, a luxusfeleségeknek és az X-Faktor tehetségeinek, a Barátok közt színésznőinek. Azzal, hogy Budapesten nyitott szalont, megvalósította az álmát. Hogy mindeközben kik támogatták a háttérből, október 6-án 17 órától Radvánszki Gáborral beszélget.

A programok ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek. Részvételi szándékukat a [email protected] e-mail-­címen jelezhetik.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában