Szellemsztori

2020.09.21. 14:07

Fehér szemű rém hozta rá a frászt a panyolai horgászokra! Küldjön ön is kísértetsztorit!

Mi már az októberre készülünk! Hamarosan itt a legkísértetiesebb hónap, mi pedig újfent arra kérjük olvasóinkat, küldjenek nekünk kísértetsztorikat!

Forrás: illusztráció / shutterstock

Visszajár a plébános harangozni? Rejtélyes dolgok történnek az Ön településén? Van egy elhagyatott ház, amit inkább elkerülnek arrafelé? Ha nem csak olvasni szereti a túlvilági történeteket és ismer egyet-kettőt, feltétlenül ossza meg velünk!

Kedvcsinálónak megosztanánk egy korábban érkezett, de mindezidáig nem publikált szellemsztorit Panyoláról!

Az egyik barátommal, Bencével a Szamos partján horgásztunk – írta olvasónk. – Ez is csak egy átlagos nap volt: felpakoltuk a felszerelésünket a biciklire, hogy keressünk egy félreeső helyet. Az esti táj, a recsegő fák már önmagukban kissé ijesztőek voltak. Találtunk is egy alkalmas helyet: a fák sűrűjében megláttuk a Szamos csillogó vizét. A fejlámpánk fényében azt is megpillantottuk, hogy a fák között elhajigált ruhadarabok és cipők hevernek mindenütt.

Ahogy elfoglaltuk a helyet és leültünk, recsegést, ropogást és még egy különös hangot, mintha ruhák szakadását hallottuk volna a hátunk mögül érkezni. Körülnéztünk, de nem láttunk semmit, viszont a zajok folytatódtak, sőt, erősödtek: egyre hangosabb recsegést, szuszogást hallottunk.

Megijedtünk, és futni kezdtük. Hamarosan egy tisztásra érkeztünk, ahol a hangok végre elcsendesedtek.

Amikor visszanéztünk, egy fekete alakot pillantottunk meg a fák között. Rávilágítottunk a lámpánkkal, és ekkor megláttuk, hogy a különös alak szemei teljesen fehérek... Azóta sem járunk a Szamos azon szakaszán...

[gravityform id="9" title="true" description="true"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában