Gávavencsellő

2020.10.15. 12:31

A kapitális csukáért még pénzjutalom is jár

Vasárnap ismét megrendezik a Nyír-Márvány Kupát.

Nagyon sok horgász várja, hogy az időjárás hűvösebbre forduljon, hiszen olyankor már kevesebbet mozognak a kisebb halak, ezért nagyobb az esély a csuka és a süllő megfogására.

A hagyományokat követve október 18-án, vasárnap ismét megrendezi a Nyír-Márvány Kupát a gávavencsellői Kacsató gávai részén a helyi Tiszaparti Horgász Egyesület.

Úszós vagy fenekezős szerelék

A nevezési díjas versenyre október 17-én, vagyis szombat délig lehet jelentkezni a 06-70/560-8061-es telefonszámon. A verseny napján 7 órától lesz a regisztráció, a sorsolást követően 8.30-kor kezdődik a verseny és 11.30-ig tart. Horgászni egy bottal, úszós vagy fenekezős szerelékkel lehet.

Az első öt helyezett versenyző értékes nyereményekkel térhet haza, továbbá az első helyezett elnyeri a Nyír-Márvány-vándorkupát is.

S amit igazán érdemes észben tartaniuk a versenyzőknek: 10 kilogramm feletti kapitális csuka megfogása esetén a szerencsés horgász 50 ezer forintos különdíjban részesül. A szervezők a megfáradt versenyzőket a megmérettetés után vendégül látják ebédre.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában