Mátészalka

2020.10.13. 10:49

Színjátszó találkozó Szalkán

Szellemes-kellemes zenei kikapcsolódást ígér a Talán Teátrum az érdeklődőknek.

Tizennyolcadik alkalommal rendezik meg az amatőr színjátszó találkozót Mátészalkán.

Pénteken fél hatkor kezdődik a program a mátészalkai Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színházban. A színészpalánták című kabarétréfa után a Vásárhelyi László Alapfokú Művészeti Iskola színházi műhelye keserédes komédiával lép fel. Fél nyolctól a Gondolat Kamaraszínház következik Aldo Ni­colaj darabjaival, végül Halóka Zsolt lép színpadra, aki a világ nyolcadik csodájáról elmélkedik.

Vásári komédiák

Szombaton 18 órától a Komédiás Színkör Móricz Zsigmond vidám játékát adja elő. Később a Kuckó Művésztanya Utcaszínház vásári komédiákkal kedveskedik. Zárásként a Talán Teátrum kávéházi capriccio címmel szellemes-kellemes zenei együttlétet ígér az érdeklődők számára.

A rendezvény szervezője a Mátészalkai Kulturális Nonprofit Kft. A kétnapos program idején a kulturális központban megtekinthető a Czine Árpád fotóiból összeállított Függöny mögött című kiállítás. A belépés ingyenes.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában