Szerinted is túlzás?

2020.11.27. 14:13

Durván kiakadtak a neten a magyar anyukára, aki bosszúszendvicset csomagolt a gyerekének

Ám nem a saját gyerekének szánta! Hopp, itt a csavar!

Forrás: Ripost

Egy magyar anyuka mesélte el az interneten, hogy járt gyereke az iskolában: a társai ellopták és megették a szendvicsét. A szülői féltés különös reakciót szült, és ez nem feltétlenül nyerte el a szülőtársak tetszését...

Arra gondolt a pórul járt alsó tagozatos kisfiú anyukája, hogy megleckézteti az enyveskezű osztálytársakat, ezért a rendes uzsonna mellé kamuszendvicset is csomagolt, melyet tabascoval és jalapenoval ízesített...

Majd miután a gyerkőc elindult a suliba, beszámolt esetükről az interneten. Valószínűleg nem volt teljesen biztos abban, hogy helyesen járt el, ugyanis kikérte a szülőtársak véleményét a bosszúszendviccsel kapcsolatban.

Mondani sem kell, elszabadultak az indulatok: 3000 hozzászólás érkezett! Íme néhány vélemény:

„Nagyon helyes. Legalább megtanulja máséhoz nem nyúlunk. Ha már otthon nem mondták neki...”

„Ne haragudj, de szerinted ezzel mire tanítod a saját gyerekedet? Egyszerűen fel nem fogom, hogy ezt le merted ide írni. Ennek egyáltalán nem ez az elintézési módja. Jesszus, hova tartunk!?”

„Hova rakjátok ti az eszeteket, amikor leírjátok, hogy ez mennyire felháborító? Azzal takaróztok, hogy gyerekek? Én 7 évesen is tudtam, hogy nem szabad lopni! Nevelni kéne! Mert lehet, hogy otthon ciki-cuki a gyerek, máshol meg úgy viselkedik mint egy utolsó... hadd ne mondjam... Ha a gyerekem elől ellopnák a kaját, biztos lenne egy-két szép szavam, sőt én is megtettem volna! Mert ez rohadtul nonszensz!”

„Szörnyű ez, hogy bosszúállásra nevelitek a gyereketeket. Ilyen ma az ember? Nem lehet, hogy éhesek voltak, csak őket is rosszul szocializálták? Én a helyedben csináltam volta az éhes gyerekeknek is szendvicset, és elküldtem volna a fiammal nekik azzal a passzussal, hogy ha éhesek vagytok, máskor szóljatok.”

„Hát ti felnőttek sem vagytok különbek a gyerekektől. Látom, mit fog tanulni a gyereked tőled!”

„Az én fiam egyszerűen megkért, hogy csomagoljak több ennivalót, hogy másoknak is jusson. 7 éves.”

Forrás: Ripost

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában