SZAVAZÁSÉRTÉKELÉS

2020.11.17. 09:26

Gyorsételek – legtöbben elcsábulunk néha...

Arra a kérdésre kerestük a választ, mennyi gyorséttermi ételt esznek olvasóink.

Forrás: shutterstock

Mindenki tudja milyen egészségtelenek, környezetkárosítók és úgy általában milyen károsak a gyorsételek, a „trash food”. Azt kérdeztük olvasóinktól, szoktak-e ilyen ételeket fogyasztani.

A kétharmad

Válaszadóink szűk kétharmada (59%) válaszolta azt, hogy bár tudja hogy nem ideális, néha azért elcsábul egy-egy hamburgerre, giroszra, vagy egy nagy adag sültkrumplira, hiszen olyan finomak ezek az ételek.

Hot wings? Ugyan, a mama grízes tésztája!

Olvasóink ötöde (19%) esküszik minden körülmények között a házikosztra, számukra még nem találták fel azt a szuper sajtburgert, vagy őrületes burgonyakosarat ami felvehetné a versenyt a mama főztjével.

Akinek a teste templom

Hasonló számban szavaztak (16%) azok is akik nem érzelmi vagy ízlésbeli okból vetik el a „junk-food” fogyasztást, hanem egyszerűen a legjobbat szeretnék a testüknek, elméjüknek, ezért kizárólag ökológiai gazdálkodásból származó, vegán, óceánbarát, fairtrade sztéket fogyasztanak.

Akit szorít az idő

Meglepően kevés, mindössze hat százalék nyilatkozott úgy, hogy idő hiányában nem is jutna ideje másra, kénytelen a munka mellett egy gyors menüt bedobni.

[eweb-voting id="4334794"]

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában