Olvasói levél

2021.01.25. 15:53

Olvasónk szerint nem igaz, hogy a mai fiatalok figyelmetlenek! Ez történt vele a nyíregyházi parkolóban!

A fiatalok napjainkban rengeteg bírálatot kapnak, sokan azt mondják, hogy felelőtlenek, figyelmetlenek. Én ennek éppen az ellenkezőjét tapasztaltam: történt velem ugyanis egy dolog, amit soha nem fogok elfelejteni – írja olvasónk.

K. Attiláné

Forrás: illusztráció / shutterstock

Tavaly január 14-én este nem indult az autóm a Skála áruház mögötti parkolóban. Hiába próbálkoztam többször is, semmi sem történt. Látta ezt két 18–20 év közötti fiú. Odajöttek hozzám, és megkérdezték, miben segíthetnek. Tologattuk a kocsimat, de nem történt semmi. Rövid tanakodás után felhívták az egyikük édesapját, aki alig öt perc múlva már ott is volt. Végül sikerült betolni az autót. Mivel elég koros volt már az akkumulátorom, úgy döntöttem, hogy veszek egy újat. A srácok eljöttek velem aksit venni, hogy ne kelljen leállítani a motort. Ezután visszamentünk az apukához, aki kicserélte a régit az újra. Egy szimpla köszönöm nem fejezi ki, amit érzek. Hálás vagyok nekik: a két fiatalnak, akik önmaguktól jöttek segíteni, és az apukának, aki az első szóra ugrott a mínusz 3 fokban. Jó nevelés és jó példa, három jó ember. Sajnos a nevüket nem tudom, de nagyon szépen köszönöm, amit értem tettek!

- Szabó Zsuzsanna -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában