Társasházi gondok

2021.01.25. 17:30

Válogass hangyát home office-ban! – Társasházi horror sztorik, avagy kinek mit csinál a szomszédja Nyíregyházán!

A Nyíregyen Hallottam Facebook-csoportban nagy derültséget keltett egy társasházi cetli. A lakótársak felkiáltójelekben gazdag kiírásaiban sohasem lehet csalódni...

Forrás: Nyíregyen Hallottam / Shutterstock

Valaki megelégelte Nyíregyházán a nagy fúrást és faragást, és csendesebb home office munkát ajánlott a lakótársának: bonsai nyírás, hangya válogatás – írta. (A harmadik opciót túl durvának találtuk, ezért kitakartuk – senkinek ne kívánjunk betegséget!)

Fotó: K. Balázs – NYÍREGYEN HALLOTTAM

Valószínűleg felújít, ez magyarázza a zajt – fejtették meg a kommentelők, amivel persze nincs is semmi baj, a legtöbbek szerint, de csak abban az esetben, ha előre kiírja, hogy mire készül.

Ha kiírta hogy felújít, akkor szerintem nincs baj! Tudjuk, mivel jár. De sajnos kivételek azért akadnak. Bár valakinek az is zavaró, ha lehúzzák a vécét! – írta egy hozzászóló.

Le merném fogadni, hogy személyesen egyszer sem próbálta meg felvenni a kapcsolatot a zajt okozóval, és normálisan megbeszélni, mint ahogy azt értelmes, intelligens emberek szokták, hanem egyből ilyen alpári módon indít... – tette hozzá valaki más.

Hamarosan előkerültek a horror sztorik is azzal kapcsolatban, kinek mennyire érzékeny az alsó szomszédja.

Az én alsó szomszédom szólt, hogy hangosan járkálunk a lakásban, és hangosan csobog a víz a zuhanyzóban, amikor használjuk – mesélte valaki, egy másik kommentelő pedig azt írta:

- Amikor a gyerekeim Nyíregyházán laktak egy várandós nő naponta többször ütötte a radiátort, mert zavarta a gyerekek szaladgálása!

Egy hölgy pedig arról mesélt, hogy volt olyan szomszédja is, akit még a kilincs hangja is zavart!

Amúgy tök érdekes... a szomszéd néni mindig mindenért bekopogtatott, leszidott... – írta.

- Volt hogy azt nehezményezte, nem nyomjuk le elég halkan a bejárati ajtó kilincsét... Viszont amióta a majd 2 méter magas, 110 kilós pasim is ott lakik, semmi gondja nincs...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában