Interaktív ételkészítés

2021.02.01. 10:56

Kommentelhetik akár az ételek készítését is

Interaktív ételkészítés címmel indított közösségi online programot a Csengeri Egészségfejlesztési Iroda: a Facebook-oldalán egészséges ételekről, receptekről, sütési-főzési technikákról tesz közzé videókat.

KM

Séllyei Enikő és Szeremi Adrienn tálalták a jó tanácsokat

Forrás: Kákos Dávid

Kommentben bárki elmondhatja ötleteit, megoszthatja másokkal receptjeit. A program célja természetesen az, hogy ráirányítsa a figyelmet és ösztönözze az embereket az egészséges táplálkozásra. Ehhez nyújtanak segítséget az egészségfejlesztési iroda videói. A Csengeri Egészségfejlesztési Iroda két és fél éve működik a Csengeri járás tizenegy településén. Szeptembertől online tekinthetik meg az érdeklődők előadásaikat a honlapjukon, illetve a helyi városi televízió műsorán.

A koronavírus-járvány második hullámának idején is folyamatosan informálják a lakosságot. Tájékoztató anyagokat osztanak, juttatnak a munkahelyekre, igyekeznek kihasználni minden lehetőséget a megelőzésért.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában