Nyíregyháza

2021.03.10. 11:30

Videó: Lemezlovas a háztetőn – Kitalálja hol?

Az épület tetején zengett az elektronikus muzsika.

Fotó: Ungi Lajos

Nem mindennapi helyszínen csapott a lemezek közé Makrai Benedek, a nyíregyházi lemezlovas legújabb szettjét egy belvárosi épület tetején rögzítette kollégáival.

Mint arról korábban beszámoltunk Makrai Benedek a SaberZ formáció tagjaként már sok országban kóstolhatott bele a különleges zenei világba.

A jelenlegi vírushelyzet azonban a Maczeovics Kristóffal alkotott duó életét is felborította. Ha nem lennének korlátozások, valószínűleg egy nagy buliban szórakoztatnák a közönséget a világ valamely pontján. A tehetséges fiatalok megjárták már Dél-Kínát, Tajvant, Szerbiát, Bosznia-Hercegovinát, Romániát, Szlovákiát, Horvátországot, és világ legnagyobb elektronikus zenei fesztiváljára, a Tomorrowlandre is eljutottak már zenéjükkel.

Most legújabb egy órás szettjüket egy nyíregyházi bevásárlóközpont tetőterén rögzítették. A magasban ugyan jobban érződött a kora tavaszi csípős hideg, de a bulihangulat fűtőerőnek bizonyult, indulhatott a forgatás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában