Nyíregyháza

2021.04.30. 15:46

Nyíregyházi tanár a legjobbak között a Pedagógus Oscaron

A tapasztalt történelemtanár a közös munka eredményének tekinti az elismerést.

KM

Fehér Ildikó

Fotó: KM

Fehér Ildikó, a Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium történelemtanára bekerült kategóriája tizenöt legjobbja közé a Pedagógus Oscar – A legjobb pedagógus 2021 versenyén.

Közös munka

Fehér Ildikó | Fotó: KM

Az elismerést az idén is a ­Neteducatio Kft. hirdette meg. A díjra szülők és diákok jelölhettek pedagógusokat óvónő, tanító, tanár és középiskolai tanár kategóriákban. A szakmai zsűri ebben a tanévben kétezer jelöltet értékelt.

Fehér Ildikó már több mint harminc éve tanít, ez alatt az idő alatt számos szakmai elismerést kapott – többek között tavaly az Év Történelemtanára címet, amelyre a diákjai jelölték. Az idei Pedagógus Oscar versenyen elért eredményét oklevéllel jutalmazták.

Fehér Ildikó úgy fogalmazott: köszönettel tartozik a szülőknek és tanítványainak a jelölésért, a bizalomért és a segítségért. A címet a közös munka eredményének tekinti, valamint őszinte visszajelzésnek pedagógusi munkájáról.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában