Horgászat

2021.04.09. 08:41

Vízparti élmények vonalakkal és színekkel

A természet szépsége, a horgászat izgalma már gyermekkorban is olyan élményeket jelent, amelyek egy életre meghatározzák a személyiségünket.

KM

Nem véletlen tehát, hogy a Magyar Országos Horgász Szövetség elnöksége az általános iskolás diákok számára hirdet rajzpályázatot „Így horgászom” címmel az Országos Horgászszervezeti Szolgáltató Központjával és a Mohosz Ifjúsági és Oktatási Szakbizottságával közösen.

Oklevél és utalvány

A fiataloknak készíteniük kell egy saját rajzot, illusztrációt vagy akár festményt a horgászattal kapcsolatos álmukról, remélt vagy már megvalósult nagy fogásukról. Egy pályázó egy rajzzal nevezhet. Az alkotások maximum A3-as méretűek lehetnek, és tetszőleges technikával készülhetnek. Az elkészült művet a megadott címre kell elküldeni a személyi adatokkal együtt (név, cím, születési év, korcsoport, e-mail-cím, telefonszám). A legjobb alkotások készítői értékes horgászfelszerelésekre beváltható ajándékutalványokat kapnak. A díjazás két korcsoportban történik: 1–4. osztály és 5–8. osztály. A jutalmak: I. helyezett: díszoklevél és ajándékutalvány 75 ezer forint értékben; II. helyezett: díszoklevél és ajándékutalvány 60 ezer forint értékben; III. helyezett: dísz­oklevél és ajándékutalvány 40 ezer forint értékben. A pályázati határidő: 2021. július 15. Az OHSZK a pályaművek száma és minősége függvényében fenntartja a jogot további díjak vagy különdíjak megállapítására. A rajzokat „RAJZPÁLYÁZAT” megjegyzéssel a következő címre kell elküldeni: Magyar Országos Horgász Szövetség, 1124 Budapest, Korompai utca 17. Az eredményhirdetés ősszel lesz.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában