Kreatív!

2021.05.24. 09:06

Durván felrobbantotta a netet a 80 éves vasvári nagypapa születésnapi ajándéka

Horváth Szandra úgy döntött, hogy feltölti a Barkácsolni jó! Facebook-csoportba azt az ajándékot, amit a nagypapája 80. szülinapjára saját kezűleg készített. Az eredmény? Felrobbant a net: több tízezer like, 500 hozzászólás 600 megosztás...

Amikor Szandra fejében kikristályosodott a gondolat, mivel szeretné meglepni nagypapáját a születésnapján, elmagyarázta párjának ajándékötletét: nagyalakú táblát képzelt el, kedves köszöntővel. A mondatokba csokoládékat és más apróságokat tervezett illeszteni úgy, hogy ezek neve részévé váljon a szövegnek. „Lackó, a párom kicsit furcsán nézett rám, de azért szerzett egy jókora bútorlapot, hogy legyen mire dolgoznom” – mondta a Ripostnak a nő.

Az ajándékhoz sok különböző csokira volt szükség, kiderült, hogy manapság ez sem éppen egyszerű. A Párizsi kocka például hiánycikk. Végül csak sikerült mindent beszerezni, és Szandra nekiláthatott a szerkesztésnek.

Fotó: ripost.hu

„Szerettem volna, hogy a szövegben legyenek rímek, ugyanakkor összefüggő és vicces legyen. Illetve, hogy tényleg azt a folyamatot mutassa meg, ahogy nagypapi újszülöttből idős emberré vált. Szerencsére a testvérem, Dalma is beszállt a projektbe, ő segített kinyomtatni a szöveget. Ezt követően szavakra vágtam a papírt és elrendeztem a szöveget a táblán. Végül megszületett a kész ajándék. Néhány nap ráment, de nagyon megérte!”

A Facebook népe imádta a kreatív ajándékot.

- Álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyi embernek tetszik majd a munkám, az érzés elmondhatatlan! – mondta Szandra.

Forrás: ripost.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában