gyermeknapi meglepetés

2021.05.29. 18:34

Színes rajzok és széles mosolyok

A nyíregyházi Eötvös-gyakorló alsós tanítói különleges meglepetéssel készültek.

KM

Így készült a gyermeknapi meglepetés

Forrás: az iskola archívuma

Több mint háromszáz kisdiáktól volt hangos csütörtök délelőtt a nyíregyházi Eötvös-gyakorló megújult udvara. Ez egy ekkora iskolában nem is lenne rendhagyó, ha a kicsik nem a pedagógusaiktól kapott különleges ajándéknak örültek volna kitörően.

Az ugróiskola csak egy a sok közül

Mindet kipróbálták

– Az intézmény alsós munkaközösségének tanítói szerdán festéket, ecsetet ragadtak, és színes játékokat festettek fel gyermeknapi meglepetésként az udvaron. Malom, ugróiskola, színes akadálypályák, twister, létrák fogadták a gyerekeket érkezéskor. A tartós és tartalmas szabadtéri játékok természetesen elnyerték a kisdiákok tetszését – árulta el dr. Juhászné Molnár Tünde tanító. A gyermeknapi programok azonban csak ezután kezdődtek: bemutatkoztak az intézmény legifjabbjai, az elsősök, majd megjutalmazták azokat a tanulókat, akik a tanév során kiemelkedő eredményt értek el. Ezután már csak a közös mókázás, az új játékok kipróbálása és egy kis közös tánc volt hátra.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában