Nyíregyházi Állatpark

2021.06.08. 07:48

Teljesült Ádám kívánsága

Karócz Ádám a kedvenc állataival is találkozott a hétvégén.

VNA

A Karócz család az állatparkban

Fotó: Pusztai Sándor

Minden gyereknek van egy álma, amely nem feltétlenül azért különleges, mert messzi tájakhoz, híres emberekhez, drága kütyükhöz vagy a mesék világához van köze – sokkal inkább egy olyan, szívből jövő kívánság, amelynek beteljesülése eddig csak azért váratott magára, mert egy kis segítség kellett a szervezéshez. Lapunk, a Kelet-Magyarország, valamint portálunk, a Szabolcs Online szerkesztősége idén gyermeknap alkalmából ezekből a vágyakból szeretne néhányat teljesíteni: május közepéig vártuk a megyénkben élő gyerekek kívánságait, hogy néhányuknak szerezhessünk egy-egy feledhetetlen napot.

 

Kirándulás az állatparkba

Számtalan kérés érkezett, melyek közül néhányat már május utolsó vasárnapjára teljesíteni is tudtuk, néhány kívánságot pedig nem sokkal gyermeknap után váltottunk valóra – több kívánságlista élén Nyíregyháza legkedveltebb nevezetességei, a fürdő és az állatpark szerepeltek.

A mándoki Karócz Ádám már hétéves, most készül az óvodai ballagására, szeptembertől kezdi az általános iskola első osztályát. Egy olyan kéréssel fordult hozzánk, amely évente több ezer gyermeknek is megadatik: a Nyíregyházi Állatparkba szeretett volna ellátogatni. Kívánsága június első szombatján teljesült, a kirándulásra lapunk fotóriportere is elkísérte a családot.

Sok kedvence van

Karóczné Varga Bettinától, Ádám édesanyjától megtudtuk: a kérés nem volt véletlen, és a szülők sem lepődtek meg, amikor a kisfiú előállt vele, hiszen nagyon-nagyon szereti az állatokat.

– Nagyon jó hangulatban telt a napunk az állatkertben, az egész család jól érezte magát – mondta el az édesanya.

– Végigjártuk az egész állatparkot, megnéztünk minden állatot és ott is ebédeltünk, Ádám pedig nagyon örült ennek a különleges napnak.

Tyúk, kakas, nyuszi, kutya, cica – sorolta Ádám azokat a kis kedvenceket, melyekkel nap mint nap együtt játszik otthon. Azt is elárulta nekünk, hogy az állatkerti látogatás legszebb pillanatai azok voltak, melyekben az egzotikus szavannák lakóit láthatta: kedvencei az elefánt, a zebra és a zsiráf.

VNA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában