Nyíregyháza

2023.04.10. 10:00

Országos döntőbe jutott a kórus is

Nagy sikert aratott az Örökzöld kórusunk is

Fotó: Egyesület

A Nyíregyházán működő Örökzöld Nyugdíjas Egyesület Örökzöld kórusa, Lentvorszkiné Noviczki Erzsébet versmondó, Megyola Józsefné népdalénekes és Jakab Vicuska táncdalénekes részt vettek az Alvégesi Művelődési Házban megrendezett Ki mit tud? országos vetélkedő elődöntőjén. 

A programot a Hontravel Kft. hirdette meg, immáron 13. alkalommal, „Országos Nyugdíjas Ki-Mit-Tud? és Népek Tánca-Népek Zenéje Fesztivál” címmel. A rendezvényen szereplő csoportokat szakmai zsűri juttatta a döntőbe, amelynek az idén Hajdúszoboszló ad otthont. 

Ezen a napon 54 csoport és egyéni fellépő adott számot tehetségéről a különböző kategóriákban. Nagyon kellemesen tölthettük így az időt együtt. Izgatottan vártuk az eredményt, és nagyon büszkék vagyunk a produkcióban részt vett egyéni fellépőkre és a kórusra, mert valamennyien továbbjutottak a hajdúszoboszlói döntőbe! Gratulálunk a versenyzőknek, további sikereket kívánunk! 

Sóvári Lajosné 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában