Nyíregyháza

2023.06.19. 17:38

Remek volt a hangulat a IV. Örökösföldi polgárőr családi napon

Fotó: Bordás Béla

A hétvégi rendezvény látogatói betekinthettek a polgárőrök munkájába, a gyerekek megismerhették a közlekedési szabályokat, a rendőrség egy ideiglenes KRESZ-pályát is felállított. A legügyesebbek kerékpár-felszereléseket kaptak, felülhettek a rendőrségi motorra, beülhettek a szolgálati gépjárművekbe.

Kipróbálhatták az agyagozást Bráder Attila fazekas, kerámiakészítő mesterrel, kézműves- és barkácsfoglalkozásokon vehettek részt Dajka Jánosné segítségével. Kérhettek csillámtetoválást, részt vehettek gyöngyfűzésen, gipszsablon-öntésen és festésen. Láthattak kutyabemutatót a Rosszcsont Kutyakiképző Iskola csapatával, a Tündérkert Keleti Óvoda Margaréta tagintézmény Napsugár csoportja és a Szabolcs Néptáncegyüttes Cseperedő és Apróka utánpótlás csoportjai jóvoltából a résztvevők egy rögtönzött táncházban találták magukat. Vidám, táncos babahordozást mutatott be a Lógjunk anyuval! csapata, de volt mediball- és karatebemutató is, a Burattino bábszínház előadásában pedig Vitéz László története elevenedett meg.

Fotók: Bordás Béla

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában