Nyíregyháza

2023.07.02. 08:08

Ismét megrendezik az emlékversenyt a lőtéren

A Vadászkamara vármegyei szervezete az idén is megrendezi a Milotay Gábor Emlékversenyt a Vuk lőtéren vadászok és sportlövők számára 2023. július 9-én 9 órától.

Jól kiépített pálya várja a Vuk lőtéren a versenyzőket

Fotó: Archív fotó: M. Magyar László

Nevezni 8 órától a helyszínen lehet.

Profik és amatőrök 

Néhány technikai információ: a verseny 100 korongos Compak Sporting, vadász dublékkal. Használható lőszer: maximum 12/76-os kaliberű, maximum 28 grammos, maximum 2,4 mm-es söréttel. Csak saját fegyverrel és fegyvertartási engedéllyel lehet nevezni. A versenyt a FITASC és az MVE szabályai alapján rendezik meg. A nevezési díj tartalmazza a reggelit és az ebédet. A vadász kategóriában csak az indulhat, aki nem rendelkezik MVE-kártyával, a kategóriák: vadász (18–55 évig), vadász veterán (55 év fölött), vadász hölgy, vadász junior (18 éves korig), vadászcsapat (3 fő, nem lehet benne MVE-versenyző). Az MVE-kártyával rendelkező sportlövők kategóriái: veterán, szenior, felnőtt, amatőr, kezdő, junior, női, csapat. 

KM 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában