Nyíregyháza

2023.09.12. 09:57

Együtt ünnepelt a város

Mintegy húszezren látogattak el múlt szombaton a nyíregyházi Lego Játékvárosba.

Szon.hu

Fotó: Sipeki Péter

A tanév első hétvégéjén minden a játékról és a kreativitásról szólt: a nyíregyházi Lego-gyár valóságos játékvárossá varázsolta Nyíregyháza utcáit, tele családi és gyerekprogramokkal. A különleges eseményre még a kockákból épült Lánchíd oroszlánja is ellátogatott, amely fel is készült a jeles alkalomra, lezuhanyozott, hogy méltón fogadhassa a színe éle járuló vendégeket – olvasható a vállalat szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

Forrás: Sipeki Péter

A játék a mindennapok része 

Az ingyenes eseményen volt minden, ami a tökéletes élményhez kell, a végeláthatatlan játéknak csak a képzelet szabhatott határt. Este az Attraction Látványszínház különleges, a Lego-történelem által inspirált előadása tette fel a koronát a rendezvényre. – Szeptemberben a gyerekek visszaülnek az iskolapadba, de a hétköznapjaikban továbbra is jelen lesz a játék, ami rendkívül fontos, hiszen általa olyan készségeket fejleszthetünk, mint a kommunikáció, a csapatmunka vagy a problémamegoldás. Fontosnak tartjuk, hogy a nyíregyháziakkal megoszthassuk mindazokat a játékokat, tapasztalatokat, amelyek nálunk felhalmozódnak – és együtt játszhassunk egy jót – hangsúlyozta Siket Lóránt, a gyár kommunikációs vezetője. 
A nem mindennapi eseményen a nyíregyházi Lego-gyár együtt ünnepelte fennállásának 15. évfordulóját a város lakóival és a környéken élőkkel, akik közül sokan a világhírű dán játékgyártónál dolgoznak.

Fotó: Sipeki Péter

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában