Nyírbogdány

2023.09.14. 08:50

Képes Biblia az elsősöknek

A nyolcadikosok vezették át a kicsiket a tudás kapuján.

Szon.hu

Megnyitotta a kapuját szeptember első napján a nyírbogdányi Kazinczy Ferenc Baptista Óvoda, Általános Iskola és AMI is. A hagyományoknak megfelelően a 8. osztályos diákok kísérték át kézen fogva a még bátortalan kis elsősöket a tudás kapuján. Tóth Tünde, a Baptista Szeretetszolgálat missziós munkatársa énekével emelte a tanévnyitó színvonalát, útravalóul egy-két gondolattal köszöntötte a diákokat, majd megáldotta az új tanévet. 

A helyi önkormányzat nevében Lisovszki Tamás polgármester kívánt eredményes munkát és sikeres tanévet az intézmény tanulóinak és pedagógusainak. A református egyház képviseletében nagytiszteletű Angyalosi Zsoltné református tiszteletes asszony köszöntötte a gyermekeket, és kívánt nekik gyümölcsöző tanévet. Az iskola igazgatója, Petró Gergely kiosztotta az elsősöknek az Isten gondolatait tartalmazó képes Bibliát, ezt követően pedig megnyitotta a 2023/2024-es tanévet – tájékoztatta lapunkat Gadzsa Bernadett pedagógus. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában