Terápia

2023.11.01. 18:16

Minden, amit a hangtál-terápiáról tudni érdemes

Szon.hu

Fotó: Tarnavölgyi Gergely

Októberi női klubestünk vendége Orosz Anikó mentálhigiénés prevenciós szakember volt, aki tibeti hangtál-terápiát mutatott be a résztvevőknek, de emellett autogén tréning tanítással, családállítással is foglalkozik - mondta portálunknak Párkányiné dr. Csurka Edina.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára hozzátette, a klubest vendégei nem csak gyakorlatban lehettek részesei ennek a fajta relaxációs technikának, hanem elméletben is.
A tibeti hangtálakkal végzett hangmasszázs vagy hangtál-masszázs egyszerre több szinten hat az emberre.  Az ismétlődő hangmasszázs hatására erősödik többek között az immunrendszer, javul a koncentrálóképesség, a kreativitás, a kiegyensúlyozottság, oldódik a depresszió és megszűnnek a pániktünetek. A tibeti hangtálakkal végzett rendszeres hangmasszázs a szervezet öngyógyító képességének felerősítésén túl segít a belső békét, harmóniát is megtapasztalni, és energiát gyűjteni a hétköznapi feladatokhoz - derült ki Orosz Anikó a kamara nyíregyházi székházában megtartott előadásából.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában