Vásárosnamény

2023.12.17. 10:16

Emlékezés a sírnál, a határban

A vállalkozó megkezdett munkáját, hobbiját a fiai folytatják.

Szon.hu

A terítéknél a vadászat végén

Forrás: Fotó: Borbás Bálint

A hat éve elhunyt Borbás Bálint nevét sokan ismerték Vásárosnaményban és a térségben, hiszen építőipari vállalkozóként gazdagította a várost és a régiót, sportvadászként pedig ápolta a baráti kapcsolatokat. 

Gyermekek és unokák 

Az idén novemberben újra emlékeztek az édesapára és a vadászra a családtagok és a vadászbarátok. Először a temetőben idézték fel emlékét, majd a főhajtás után emlékvadászaton tisztelegtek emberi és sportvadászbeli nagysága előtt. Borbás Bálint az égi vadászmezőkről figyeli minden bizonnyal nagy büszkeséggel, hogy mindkét fia továbbviszi úgy az édesapa által megkezdett építészhagyományokat, mint a természet szeretetét és a vadgazdálkodást. A barátok azt is láthatták az olcsvai és a vásárosnaményi határban, hogy a serdülő két fiúunoka sem esett messze a vadászat fájától, ők lesznek azok, akik a jövőben folytatják majd a 70 évesen elhunyt nagyapa örökségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában