Nyíregyháza

2023.12.04. 12:28

Kisállatbörze lesz a vármegyeszékhelyen

Szon.hu

Fotó: Illusztráció: Pixabay

A Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Nonprofit Kft. az idén utolsó alkalommal, december 10-én vasárnap (reggel 6 és 14 óra között) kisállatbörzét rendez a Nyíregyházán, a kertvárosi Fokos utcai piactéren. Zajácz Barbara, a táraság PR munkatársa szerint az eddigi börzéket hatalmas érdeklődés övezte, minden hónap második vasárnapja lehetőséget biztosít arra, hogy városunkban is hagyománnyá váljon a találkozó. A kis kedvencek mellett megtalálható minden olyan eszköz is, amely a kisállat- és díszállattartáshoz szükséges körülmények megteremtéséhez elengedhetetlen. A vásárlók részére a belépés díjtalan.

Zajácz Barbaba hozzátette, a kisállatok értékesítéséhez szakhatósági engedélyek megléte szükséges, a kutyák esetében a chip és a különféle oltások megléte kötelező.

A nyíregyházi Esélycentrummal szemben elhelyezkedő kertvárosi piacon több mint 6000 négyzetméteres területen 20 asztalból álló, fedett árusítási hely áll rendelkezésre, továbbá több mint 300 autó tud díjmentesen parkolni. A rendezvénnyel kapcsolatban további információt a 30-9-426-393-as telefonszámon kaphatnak az érdeklődők. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában