Nyíregyháza

2023.12.11. 15:07

Még két napig lehet jelentkezni a rajzpályázatra

A fiataloknak meg kell álmodniuk, szerintük milyen lesz a karácsony 2073-ban.

Szon.hu

A nyíregyházi Digitális Tudásközpont a megyeszékhely önkormányzatának támogatásával digitális rajzpályázatot hirdetett általános iskolás tanulók részére. A Jövő Karácsonya 2073 című pályázatra a fiataloknak meg kell álmodniuk, szerintük milyen lesz a karácsony 2073-ban. Csak a fantázia és a kreativitás szabhat határt az alkotásoknak.  Arra kíváncsiak a szervezők, hogy a szuperhősök, intelligens számítógépek, robotok korában, ötven év technológiai fejlődés után a gyerekek szerint vajon milyen okos háztartási eszközök, televíziók vagy robot karácsonyfák díszelegnek majd a nappaliban karácsony ünnepén.

Arra biztatnak minden iskolást, hogy engedjék szabadjára a képzeletüket és mutassák meg digitális technikával (Corel Draw, Photoshop, ProCreate, Adobe Illustrator, Paint stb.) elkészített pályamunkájukat. Jelentkezhet minden gyerek, aki ügyesen rajzol számítógépen vagy táblagépen, alsó vagy felső tagozatos általános iskolai tanuló, és szeretne idén karácsonyra a fa alá egy új táblagépet, ugyanis ez lesz a nyertes pályamunka jutalma. A pályamunkákat e-mailben várják a [email protected] címre, legkésőbb december 13-áiig. Az üzenet tárgya: A "Jövő Karácsonya 2073-ban" - Digitális rajzpályázat, fel kell tüntetni a pályázó nevét, osztályát, valamint azt is, hogy melyik iskolába jár. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában