szon.hu PODCAST

2024.01.15. 20:00

Jótékonykodott az olimpiai bajnok birkózó

Hegedűs Csaba olimpiai bajnok rendszeresen részt vesz az országos jótékonysági vadászat rendezvényein mint a mozgalom nagykövete.

Szon.hu

Hegedűs Csaba olimpiai bajnok a napkori vadászat után a terítéknél

Fotó: M. Magyar László

Az elmúlt év végén Napkoron találkoztunk a századik olimpiai magyar aranyérmet 1972-ben megszerzett sportolóval. A beszélgetés során szóba került az is, miért érzi fontosnak, hogy részt vegyen a jótékonysági célú programokon. Mint elmondta, több oka is van, hogy kötelessége a jótékonykodás. Egyrészt még fiatalon súlyos balesete volt, és sohasem feledi el azokat a borzasztó heteket, hónapokat, amiket az Országos Traumatológiai Intézetben eltöltött, másrészt három évvel ezelőtt a harminckilenc éves leányát elragadta a koronavírusjárvány, ezért különösen nyitott a jótékonysági kezdeményezések és rendezvények iránt. Mesélt arról is, hogy nagyon jól érezte magát Napkoron a hazai és a határon túlról érkezett magyar vadászok között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában