Időjárás

2023.08.04. 07:13

Szeles, csapadékos, hűvös hétvége közeleg

Szon.hu

Fotó: illusztráció / shutterstock

Péntek

Északon, északnyugaton erősen gomolyfelhős, máshol nagyrészt napos időre számíthatunk. Hajnalban, reggel, illetve késő délutántól várható zápor, zivatar - az északi, északnyugati tájakon. 21 és 35 fok között alakul a hőmérséklet, északnyugat felé haladva lesz hűvösebb idő.

Szombat

Erősen felhős idő valószínű, keleten több napsütéssel. Eleinte csak nyugaton, később egyre többfelé alakul ki eső, zápor, zivatar. Felhőszakadás is lehet. Az északnyugati szél egyre nagyobb területen megerősödik. 22-25 fok köré csökken a hőmérséklet, de a Tiszántúlon melegebb lehet.

Vasárnap

Marad az erősen gomolyfelhős idő, csak délután a Dunántúlon szakadozik a felhőzet. Többfelé fordul elő zápor, zivatar, felhőszakadás. Erős, néhol viharos lesz az északnyugati szél. Mindössze 19 és 26 fok között alakul a hőmérséklet. Kora őszies időnk lesz.

Hétfő

Felhőátvonulások várhatók a napsütés mellett, már csak elszórtan fordul elő zápor. Az északnyugati szél még mindig erős lesz. 20-25 fok várható, csak kevés helyen lesz nyári meleg.

Keddtől

Egyre melegebb, naposabb időre van kilátás, a hétvégére visszatérhet az igazi nyaralóidő.

Forrás: koponyeg.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában