Időjárás

2023.12.20. 06:40

Péntektől szélvihar!

Szon.hu

Szerda

Reggelre sokfelé képződik köd, ami napközben fokozatosan megszűnik, egy gyenge hidegfront hatására. Nem lesz számottevő csapadék. Az északnyugati szél megerősödik. 2 és 9 fok között alakul a hőmérséklet.

Csütörtök

Erősen felhős, majd borult időre számíthatunk. Délutántól, estétől egyre többfelé alakulhat ki eső, a hegyekben havas eső. 5-10 fok valószínű. A délnyugati szél élénk lesz.

Péntek

A gyakran erősen felhős égből többfelé várható zápor, a magasabban fekvő tájakon havas eső zápor. Sokfelé lesz viharos (!) az északnyugati szél. Az átlagszél 50 km/h körül várható, tehát 80-90 km/h-s széllökések is lehetnek! 5-12 fok közötti enyheség lesz.

Szombat

Folytatódik a mozgalmas, szeles, enyhe idő. Szórványosan újabb záporok, akár hózáporok is előfordulnak. Marad a viharos nyugatias szél. 5 és 14 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szenteste napja

Erősen felhős lesz az ég, borongós időre van kilátás. Elszórtan fordul elő zápor. A délnyugati szél megerősödik. +10 fok körül alakul a hőmérséklet délután.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában