Időjárás

2024.03.09. 08:23

Szeles, de egyre melegebb idő

Szon.hu

Szombat
A ködfoltok feloszlása után eleinte változóan felhős lesz az ég, majd délnyugat felől egyre több felhő érkezik. Délutántól a Dunántúlon elszórtan fordulhat elő eső. 10-15 fok várható. A délkeleti szél gyakran megélénkül.
Szöveges előrejelzés
Vasárnap
Erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Reggel északkeleten, estétől nyugaton eredhet el az eső. Nagy területen lesz erős a déli szél. 14 és 19 fok közé melegszik a levegő.
Szöveges előrejelzés
Hétfő
Az erősen felhős, vagy borult égből reggel sokfelé, napközben főleg a középső és a keleti tájakon várható eső, zápor, néhol zivatar. Élénk lesz a nyugati szél. 10-17 fok között alakul a hőmérséklet.
Szöveges előrejelzés
Kedd
A reggeli sűrű ködfoltok feloszlása után változóan felhős időre van kilátás. Elszórtan valószínű zápor. Az ÉNy-i szél megerősödik. 14-15 fok várható.
Szöveges előrejelzés
Szerda
Északnyugat felől gyakran megnövekszik a felhőzet, de zápor csak néhol alakul ki. Sokfelé lesz erős a szél. 11-16 fok ígékezik délután.
Forrás: koponyeg.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában