Megyei katasztrófavédelmi hírek

2019.05.22. 09:13

Túszul ejtett egy embert a kisvárdai mosogatógép

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. május 21-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Illusztráció

Olykor azok a gépek fordulnak ellenünk, melyeket elvileg azért vásárolunk, hogy megkönnyítsék az életünket. Ha főszereplőnknek nem is kellett olyan fordulatokban gazdag eseményeket átélnie, mint Del Spooner nyomozónak Isaac Asimov Én, a robot című novellájában, jó ideig fogja még mesélni ismerőseinek, mi történt vele a minap. Kevesen mondhatják el magukról ugyanis, hogy beszorult az ujjuk a mosogatógép szivattyújába. Így járt kedden este egy kisvárdai ember (hogy hölgy vagy úr, arról sajnos, nincsen információnk), akit végül a helyi hivatásos tűzoltók mentettek ki szorult helyzetéből. Főhősünk szerencsére megúszta sérülés nélkül.

CSA

Mosogatógép szivattyújába szorult egy ember ujja Kisvárdán, kedd este. A kisvárdai hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével szabadították ki a fogságba esett kezet.

Tizenöt hektáros területen foltokban égett a nádas Nagykálló és Butyka között kedd hajnalban. A tűzesethez a nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak, a lángokat kéziszerszámokkal fékezték meg.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában