ocean's two

2019.07.18. 10:48

Rács mögött a nyíregyházi kasszafúrók

A nyomozás jelenlegi adatai szerint két hajdú-bihari férfi 2019. július 12-én az esti órákban gépkocsival Nyíregyházára utazott, ahol felkeresték az egyik ismert magán egészségügyi intézményt.

Fotó: pixabay

Éjfél körül a magukkal hozott szerszámokkal levágták az épület ablakán lévő rácsot, majd az egyik irodában talált páncélszekrény ajtaját is kifeszítették, amiből több, mint 5 millió forintot tulajdonítottak el.

Túl sokáig nem örülhettek a zsákmánynak, mert a rendőrség még Nyíregyháza belterületén, a Debreceni úton elfogta őket, majd őrizetbe is vették a két gyanúsítottat.

A Nyíregyházi Járási Ügyészség indítványozta, hogy a bíróság tartóztassa le mindkét gyanúsítottat, mert súlyos bűncselekményt követtek el, valamint az egyébként már többször büntetett gyanúsítottak, akik ellen jelenleg is folyik más ügyben eljárás.

A nyomozási bírói az ügyészi indítvánnyal egyetértett, és 2019. augusztus 15. napjáig elrendelte a gyanúsítottak letartóztatását.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában