Sziréna

2019.08.12. 11:01

Botokkal bántalmazták egymást Bashalmon

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. augusztus 11-én történt rendőrségi eseményeiből.

Man with a stick on a light background

Forrás: Dreamstime

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást Á. F. 56 éves, Á. R. 39 éves, L. L. 21 éves, L. L. 47 éves bashalmi lakosok, valamint B. K. 21 éves tiszaeszlári lakos ellen. A megalapozott gyanú szerint az ötfős társaság tagjai Bashalmon, az utcán estek egymásnak előzetes szóváltást követően. A férfiak botokkal bántalmazták egymást, ennek következtében egyikük súlyos, a csoport másik két tagja könnyű sérüléseket szenvedett. A büntetőeljárás alatt a gyanúsítottak szabadlábon védekezhetnek.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. augusztus 11-én elfogták M. K. 53 éves kocsordi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert a részére jogerősen kiszabott közérdekű munka büntetést nem teljesítette, így azt az illetékes hatóság fogházbüntetésre változtatta át.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő 44 éves csengerújfalui lakost 2019. augusztus 11-én, Csengerben. Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a férfit a járművezetéstől jogerősen eltiltották. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában