Vádat emeltek ellene

2019.09.30. 10:53

Éveken át terrorizálta a családtagjait a kótaji férfi

A Nyíregyházi Járási Ügyészség kapcsolati erőszak és magánlaksértés miatt vádat emelt az ellen a kótaji férfi ellen, aki évek óta terrorizálja családtagjai

Shadow of drinking man on the wall

Forrás: Illusztráció / dreamstime

Az ugyanezen cselekmények miatt kiszabott börtönbüntetéséből feltételesen szabadult férfit a felsége visszafogadta, néhány hónap elteltével azonban a férj újra italozni kezdett, és a veszekedések, bántalmazások is újra elkezdődtek. A vádlott nemcsak feleségét, hanem nevelt lányával is trágár módon beszélt, félelemben tartotta a családot. Az egyik veszekedéskor a férfi családtagjait megöléssel fenyegetve kizavarta a házból, majd a bejárati ajtót magára zárta. A lakásba órák múlva, rendőri segítséggel tudtak az ott lakók visszatérni. Ezt követően a Nyíregyházi Rendőrkapitányság ideiglenesen, majd a járásbíróság 30 napra elrendelte a férfi megelőző távoltartását. A végzésben foglaltakat a vádlott többször megszegte, és ez idő alatt is bántalmazta feleségét, ezért őrizetbe vették, letartóztatták. Az ügyészség a napokban emelt vádat az erőszakos férj ellen, vádiratában azt indítványozva, hogy a bíróság a letartóztatását tartsa fenn, és évekre zárja börtönbe a férfit – áll a Nyíregyházi Járási Ügyészség közleményében.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában