finn módi

2019.10.07. 13:34

Mutatjuk hány ittas vezetőt találtak Vásárosnamény környékén

Finn módszeres ellenőrzést tartottak több helyszínen.

Fotó: police.hu

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság illetékességi területén finn módszeres ittasság-ellenőrzést hajtottak végre 2019. október 6-án. A rendőrök Vásárosnamény, Jánd, Gulács, Tarpa és Csaroda településen összesen 392 járművezetőt ellenőriztek, akik közül három személy bizonyult ittasnak. Az alkoholos befolyásoltság mértékétől függően két fővel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki, egy fővel szemben pedig büntetőeljárást kezdeményeztek.

Fotó: police.hu

A demonstratív jelenlét ideje alatt a rendőrök a passzív biztonsági eszközök használatát is ellenőrizték. Biztonsági öv használatának elmulasztása miatt 29 fővel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki, kisebb súlyú közlekedési szabálysértés elkövetése miatt 6 fővel szemben figyelmeztetést alkalmaztak, további öt fővel szemben pedig helyszíni bírságot szabtak ki.

Fotó: police.hu

Az ellenőrzésekkel a rendőrség a lakosság szubjektív közbiztonságérzetének növelését és a közúti közlekedési balesetek számának csökkentését célozza meg. Kérjük, hogy a közúti tragédiák elkerülése érdekében a közlekedési szabályokat mindig tartsák be! Ne feledjék, az ittas vezetés baleseti kockázata kimagasló!

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában