katvéd

2020.02.14. 07:48

Álló személygépkocsiba ütközött egy másik autó Eperjeskén, a Kossuth utcában

Hírek a Katasztrófavédelemtől.

Álló személygépkocsiba ütközött egy másik autó Eperjeskén, a Kossuth utcában csütörtökön. Az ütközés következtében az egyik gépkocsi az árokba borult. A záhonyi hivatásos tűzoltók vonultak a balesethez, áramtalanították a járműveket, majd a közúti akadály megszüntetésén dolgoztak. A mentők két embert szállítottak kórházba.

Gyalogosforgalmat veszélyeztető fát távolítottak el csütörtökön a kisvárdai hivatásos tűzoltók Kisvárdán, a Temesvári utcában. Egy fenyőfa ága hasadt le, amelyet a beavatkozók a kisvárdai gépezetes tolólétra és motoros láncfűrész segítségével távolítottak el.

Személygépkocsi és kistehergépkocsi ütközött össze Kótajban, a Szent István utcában tegnap. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók az áramtalanítást végezték el. A mentők egy embert szállítottak kórházba.

Háromezer négyzetméteren kapott lángra a vegetáció Dombrádon, a Balaton és a Bercsényi utca között csütörtökön. A kisvárdai hivatásos tűzoltók fékezték meg a tüzet, egy vízsugárral és kéziszerszámokkal.

Gyulatanyán ötven négyzetméteren égett a száraz fű, amelyet a nyíregyházi hivatásos tűzoltók oltottak el, gyorssugár és kéziszerszámok segítségével. Mátészalkán egy hulladékgyűjtőben keletkezett tűz, amelyet a város hivatásos tűzoltói fékeztek meg egy vízsugárral.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában