katvéd

2020.03.25. 07:52

Megsemmisült az autó a garázstűzben Kisvárdán

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Fotó: illusztráció/mti

Szabadtéri tüzekhez is riasztották megyénk tűzoltóit kedden. Kemecsén, Nyírtelek-Görögszálláson, valamint Vasmegyer és Beszterec között is égett a száraz vegetáció. A helyszíneken beavatkozó egységek a tüzet vízsugarakkal és kéziszerszámokkal szüntették meg.

Lehasadt egy nagyméretű fa ága Mátészalkán, a Széchenyi utcai parkolónál. A fán fennakadt az ág, amely így veszélyt jelentett a járókelőkre. A mátészalkai hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el.

Teljes terjedelmében égett egy hatvan négyzetméteres garázs Kisvárdán, a Városmajor utcában. A tűz károsította a garázs mellett lévő melléképület tetőszerkezetét is. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a közműveket kizárták, majd a tüzet négy vízsugárral oltották el. A tűzben egy személygépjármű és az ott tárolt tűzifa semmisült meg.

Lesodródott az úttestről és árokba hajtott egy személygépkocsi Nagyhalászban, az Arany János utcán. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában