vadkelet

2020.07.30. 13:37

Videó – otthonában ütöttek rajta a ramocsaházi páron, drogot, pénzt, ékszert foglaltak le

Lakóhelyükön árusították a bódító hatású szert.

Fotó: police.hu

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást J. G 34 éves és D. K 24 éves ramocsaházi lakosok ellen.

A nyomozók 2020. július 29-én összehangolt akció keretén belül a Jonatán Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak részvételével, otthonukban fogták el a 34 éves férfit és a 24 éves nőt.

A nyomozás adatai szerint a férfi és a nő ramocsaházi lakóhelyén anyagi haszonszerzés érdekében rendszeresen árult bódító hatású szert. A rendőrök a lakásban tartott kutatás során 63,6 gramm kristályos szerkezetű anyagot, pénzt és ékszereket foglaltak le.

A rendőrök a férfit és élettársát a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A nyíregyházi nyomozók a 34 éves férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában