senki többet

2020.10.07. 16:13

Használt autók fillérekért – árverez a rendőrség

Mutatjuk, milyen járművektől és mennyiért válna meg a szerv.

Forrás: Illsztráció/borsonline

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság nyilvános árverés keretében értékesítésre kínál használatból kivont, amortizálódott szolgálati gépjárműveket és egyéb járműveket.

Motorkerékpárokat, személyautókat, de még egy buszt, sőt bicikliket is árverésre bocsát a megyei rendőrkapitányság Nyírbátorban.

Az autókra, motorokra egyenként, a kerékpárokra, néhány robogóra viszont csomagban lehet lecsapni.

Ha igazoltuk személyazonosságunkat, köztartozás mentességünket és leszurkoljuk a 30.000 forint árverési biztosítékot, már kezdhetjük is összevásárolni a különböző kiszuperált járgányokat.

A hónap végén tartandó árverésen kalapács alá kerülő járművek típusát, futott kilométerét és kikiáltási árát hirdetményben közölte a napokban a rendőrség.

Az árverést 2020. október 29-én a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Nyírbátor, Bocskai u. 2-4. szám alatti objektumában tartják.

A járművek előzetes megtekintése 2020. október 26-27-e közötti időszakban 08:00 és 15.00 óra között lehetséges az árverés helyszínén, kivéve a Volvo Safari típusú autóbuszt, amely a Nyíregyháza, Stadion u. 1-5. szám alatti objektumban tekinthető meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában