bűnügy

2021.05.23. 08:39

A határon kapták el a garázdaságért körözött férfit

Rendőrségi hírek megyénkből.

A Barabási Határrendészeti Kirendeltség munkatársai 2021. május 22-én elfogtak egy 26 éves tiszakerecsenyi lakost. Ellene a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság kifosztás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözött férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A beregsurányi közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre 2021. május 22-én egy 20 éves budapesti férfi. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy ellene a Pesti Központi Kerületi Bíróság garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a férfit a határrendészeti kirendeltségre előállították és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. május 22-én elfogtak egy 29 éves ópályi lakost. A férfi a részére korábban kiszabott pénzbírságokat nem fizette meg, ezért azokat a Mátészalkai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában