baleset

2021.06.12. 07:07

Tehervonattal ütközött egy kisteherautó Nyírbogdánynál

A baleset a Demecser felé vezető úton, a gyártelepi vasúti átjáróban történt.

Forrás: Szabolcs Trafi/Útinfó, J. Z.

Tehervonattal ütközött egy kisteherautó a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírbogdány és Demecser közötti 3827-es út 5-ös kilométerénél, a gyártelepi vasúti átjáróban. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók feszítővágóval megkezdték egy ember kiszabadítását a járműből – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Fotó: Szabolcs Trafi/Útinfó, J. Z.

Rendőrség: egy sérült

A Nyírbogdány belterületén működő vasúti átkelőhelyen 2021. június 12-én 3 óra 50 perc körül eddig tisztázatlan okok és körülmények között a sínekre hajtott egy kisteherautó vezetője, ahol összeütközött a Záhony irányából Nyíregyháza felé közlekedő teherszállító vonatszerelvénnyel. A baleset következtében a gépkocsi vezetője megsérült.

A balesettel érintett útszakaszon a rendőrök megkezdték a helyszínelést, a vonatközlekedés szünetel – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Vonatpótló buszok közlekednek

Vonatpótló busz közlekedik Demecser és Nyírbogdány között – közölte a Mávinform szombat reggel.

A helyszínelés végéig mindkét vágányon szünetel a közlekedés. A Nyíregyháza-Záhony vonalszakaszon hosszabb eljutási időkre kell számítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában