katvéd

2021.09.15. 08:11

Munkagéppel kellett kiemelni az árokba borult autót Gulácson

Katasztrófavédeli összefoglaló.

Árokba csapódott és a tetején állt meg egy személygépkocsi tegnap reggel Gulácson, a Szabadság utcában. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók a rendőrségi helyszínelés után a járművet egy munkagép segítségével kiemelték, áramtalanították. Az autóban csak a sofőr utazott, sérülést nem szenvedett.

Ötszáz négyzetméteren égett a száraz aljnövényzet a nyírteleki Petőfi Sándor utcában kedden. A gávavencsellői Tisza utcában kétszáz, a nyíregyházi Csillag tanyánál pedig ötven négyzetméteren lángolt a száraz fű. A helyszíneken a nyíregyházi hivatásos és az ibrányi önkormányzati tűzoltók fékezték meg a lángokat.

Három nagy méretű fa ágai hasadtak le tegnap a kisvárdai Tompos utcában, veszélyt jelentettek a járókelőkre. A helyi hivatásos tűzoltók kihúzós létra és motoros láncfűrész segítségével távolították el az ágakat – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában